Huidverbetering

Ons uiterlijk is belangrijk en we willen er graag goed en jong uit blijven zien? Voor veel mensen is het ook maatschappelijk van belang om er goed en vitaal uit te zien.

We stellen steeds meer eisen aan ons uiterlijk maar erfelijke factoren en onze leefstijl laten na verloop van tijd toch hun sporen na. Al vanaf het vijfentwintigste levensjaar beginnen de gevolgen van het verouderingsproces zichtbaar te worden.

Bij Pure Aesthetics  helpen we graag om uw huid weer in goede conditie krijgen en te houden.

Pure Aesthetics  biedt u verschillende mogelijkheden voor huidverbetering

Op het gebied van huidverbetering beschikken we bij Pure Aesthetics over de nieuwste hoogwaardige behandeltechnieken. Hierdoor kunnen we snel en doelgericht uitstekende resultaten bereiken.
De behandelingen voor huidverbetering worden uitgevoerd door gespecialiseerde huidtherapeuten en zijn toegespitst op uw persoonlijke wensen.

Skin Rejuvenation

Het verouderingsproces van uw huid wordt naast het verstrijken van de jaren sterk beïnvloed door zonlicht, milieu-invloeden, stress en leefgewoonten. Verkleuringen door pigmentatiecouperose en gesprongen vaatjes tekenen naast rimpeltjes en lijntjes de ouder wordende huid.

Skin Rejuvenation is een veilige en comfortabele manier om de verkleuringen te verhelpen uw huid weer in zijn originele staat te herstellen.

Voor Skin rejuvenation kunt u terecht bij  Pure Aesthetics