Peelings – Onthul een stralende huid, stap in vernieuwing

Bij Pure Aesthetics omarmen we de kunst van huidvernieuwing met onze chemische peelingbehandelingen. Of je nu op zoek bent naar een zachtere, frissere huidtextuur, het verminderen van pigmentvlekken of het aanpakken van fijne lijntjes, onze op maat gemaakte peelings onthullen de natuurlijke schoonheid van je huid.

Wat zijn Peelings?

Peelings zijn doelgerichte behandelingen ontworpen om de bovenste laag van de huid zachtjes te exfoliëren, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en de vernieuwing van gezonde huidcellen wordt gestimuleerd. Onze ervaren professionals maken gebruik van verschillende peelingmethoden, waaronder chemische peelings en mechanische exfoliatie, om aan diverse behoeften te voldoen.

Medische peelings zijn vloeistoffen die op basis van glycolzuur, fruitzuur, trichloorazijnzuur, jessner of salicylzuur zijn gemaakt. Deze zuren geven een chemische reactie op de bovenste huidlagen, ook wel de epidermis, wat ervoor zorgt dat dode huidcellen sneller worden verwijderd van de huid.

Een chemische peeling vermindert littekens, pigmentvlekken, roodheid en pakt de bacteriën die ontstekingen kunnen veroorzaken aan. Daarnaast worden fijne lijntjes verminderd en grove poriën worden kleiner. De huid krijgt hierdoor een egalere structuur.Het resultaat is frisse en jonge uitstraling van de huid.

Bij Pure Aesthetics gebruiken wij de Mesopeels van Mesoestetic. Deze hoogwaardige peelings kunnen voor verschillende indicaties worden ingezet. Wij kijken altijd samen met jou welke peeling het beste aansluit op jouw huid en wensen. Benieuwd welke peeling voor jouw huid geschikt is? Plan een gratis huidconsult in met een van onze huidtherapeuten.

Met chemische peelings kunnen de volgende huidproblemen behandeld worden:

 • Acne
 • Pigmentvlekken
 • Fijne lijntjes
 • Rosacea
 • Doffe huid
 • Rokershuid
 • Grove poriën

Voordelen van Peelings:

 1. Verbeterde Huidtextuur: Peelings verminderen onregelmatigheden en onthullen een gladdere, zachtere huidtextuur.
 2. Vermindering van Pigmentvlekken: Behandel pigmentatieproblemen en onthul een egale, stralende teint.
 3. Aanpak van Fijne Lijntjes en Rimpels: Verminder tekenen van veroudering door de stimulatie van collageenproductie met peelings.
 4. Afgestemd op Huidbehoeften: Onze professionals passen de peelingbehandeling aan op basis van je huidtype en specifieke zorgen.

Hoe Werkt het?

Tijdens een peelingconsultatie beoordelen onze experts je huidconditie en bespreken ze je doelen. Op basis hiervan wordt een behandelplan opgesteld dat is afgestemd op jouw unieke behoeften. De peeling zelf wordt zorgvuldig uitgevoerd om optimale resultaten te garanderen.

Stap in Vernieuwing, Onthul Jouw Stralende Huid

Bij Pure Aesthetics geloven we in het onthullen van de natuurlijke schoonheid die in elke huid schuilt. Onze peelingbehandelingen zijn ontworpen om je te helpen stralen en het vertrouwen in je huid te vergroten.

Neem contact met ons op voor een consult en ontdek de mogelijkheden van onze peelingbehandelingen bij Pure Aesthetics. Laat je huid vernieuwen en omarm een stralende, gezonde gloed.