Bij Pure Aesthetics nemen we de gezondheid van uw huid zeer serieus. Als u overweegt om een chemische peeling te ondergaan, is het essentieel om op de hoogte te zijn van de voorzorgsmaatregelen die wij nemen om uw veiligheid te waarborgen en de best mogelijke resultaten te bereiken. Een essentiële stap in het voorbereiden van de huid voor microneedling is het gebruik van huidverbeterende producten, zoals peelboosters en serums. Deze specifieke producten bereiden de huid voor door hydratatie, exfoliatie en voeding. Onze huidtherapeut adviseert op basis van de behoeften van jouw huid medische huidverzorging, wat resulteert in verbeterde resultaten en minder hersteltijd bij microneedling of medische peelings.

Voorafgaand aan de chemische peeling zal een van onze ervaren huidspecialisten een grondige huidanalyse uitvoeren om uw huidtype, gevoeligheid en specifieke behoeften te beoordelen. Op basis hiervan wordt een op maat gemaakt behandelplan opgesteld om de gewenste resultaten te bereiken, terwijl tegelijkertijd rekening wordt gehouden met de unieke kenmerken van uw huid.

Om mogelijke complicaties te minimaliseren, adviseren wij patiënten om voor de behandeling enkele voorzorgsmaatregelen te treffen. Vermijd bijvoorbeeld blootstelling aan de zon en gebruik zonbescherming om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Daarnaast kan het nodig zijn om bepaalde huidverzorgingsproducten, zoals retinoïden, enige tijd voorafgaand aan de peeling te staken.

Tijdens de behandeling zelf zorgen we voor een comfortabele en gecontroleerde omgeving. Na de peeling ontvangt u gedetailleerde nazorginstructies om de genezing te optimaliseren. Het is belangrijk om deze instructies nauwgezet op te volgen en eventuele bijwerkingen of ongemakken direct aan ons team te melden.

Bij Pure Aesthetics streven we naar een veilige en effectieve ervaring bij elke chemische peeling. Neem contact met ons op voor meer informatie over de voorzorgsmaatregelen en ontdek hoe wij u kunnen begeleiden naar een stralende en vernieuwde huid.