Bij Pure Aesthetics laten we je glimlach stralen. Ontdek onze professionele Teeth Whitening behandelingen voor een moeiteloos witte glimlach. Laat je zelfvertrouwen oplichten met een stralend witte glimlach die indruk maakt. Kies voor een stralende glimlach, kies voor Pure Aesthetics.

Hoe gaan wij te werk:

Vooraf

Tijdens het intakegesprek vooraf wordt met u het gewenste resultaat van uw Teeth Whitening besproken. Het is belangrijk dat wanneer u kiest voor Teeth whitening bij Pure Aesthetics u geen problemen met uw gebit heeft (gaatjes/ ontstoken tandvlees of andere klachten, tijdens de behandeling kunnen er namelijk pijnscheuten worden veroorzaakt die ongemakkelijk voelen. Daarnaast is het ook belangrijk dat u uw gebit grondig hebt gereinigd bij de mondhygiƫnist om het beste resultaat te behalen. Aan de hand van een kleurenmeting wordt een before foto van uw gebit gemaakt. Het eindresultaat van het tandenbleken is na een aantal dagen pas echt goed zichtbaar omdat na uw behandeling het werkzame bleekmiddel nog zijn werking doet. Na een week ontvangen wij graag van u een after foto zodat wij het resultaat met u kunnen beoordelen. De Teeth Whitening bij Pure Aesthetics wordt veilig en verantwoord door onze professionals uitgevoerd.

Nazorg

Na de behandeling ontvang u een nazorgpakket met instructies waar u op moet letten om het beste resultaat te behalen en te behouden met ons Teeth Whitening.

Maak nu een afspraak met een van onze professionals om een stralende lach te ontvangen!