Krijg een Gladde, Mooie Huid!

Welkom bij Pure Aesthetics, waar we streven naar schoonheid in zijn puurste vorm. Ontdek de revolutie in permanente haarverwijdering met onze geavanceerde laserontharingstechnologie, de GentleMax Pro.

De GentleMax Pro is niet zomaar een laser, het is de ultieme combinatie van snelheid, efficiëntie en comfort. Deze geavanceerde technologie maakt gebruik van een krachtige combinatie van alexandriet- en Nd:YAG-lasers, waardoor het geschikt is voor alle huidtypen en haarkleuren.

Wat maakt de GentleMax Pro uniek? Het geavanceerde koelsysteem zorgt voor een comfortabele ervaring tijdens de behandeling, terwijl de geïntegreerde huidbescherming de risico’s op bijwerkingen minimaliseert. Dit betekent dat je kunt genieten van een vrijwel pijnloze, snelle en effectieve haarverwijderingssessie.

Bij Pure Aesthetics begrijpen we dat elk individu uniek is. Daarom bieden we gepersonaliseerde laserontharingsbehandelingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en huidtype. Onze ervaren professionals staan klaar om je te begeleiden door het proces en al je vragen te beantwoorden.

Zeg vaarwel tegen scheren, waxen en epileren, en omarm de vrijheid van een zijdezachte huid zonder gedoe. Ontdek de voordelen van laserontharing met de GentleMax Pro bij Pure Aesthetics – waar schoonheid en technologie samenkomen voor de ultieme ervaring.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek hoe we je kunnen helpen jouw schoonheidsdoelen te bereiken met de kracht van geavanceerde laserontharing. Pure Aesthetics, waar schoonheid begint en blijft.

Zijn de behandelingen pijnlijk?

Voor ontharingsbehandelingen met de GentleMax Pro wordt het gepatenteerde Dynamic Cooling Device™ (DCD™) gebruikt, welke de huid voorbereidt op de behandeling door de bovenste laag van de huid met een koele nevel te besprayen slechts milliseconden voor de laserpuls. DCD zorgt ervoor dat ontharingsbehandelingen zowel comfortabel als effectief zijn.

Hoe werken Ontharingsbehandelingen met de GentleMax Pro?

Laserenergie wordt door een smal handstuk afgegeven, welke wordt bediend door uw behandelend specialist. De laser geeft een intense lichtstraal, welke wordt geabsorbeerd door de haar en wordt omgezet in warmte. De warmte vernietigt de haarfollikel terwijl het omliggende weefsel onaangetast blijft. Uw huid kan direct na de behandeling rood zijn. Dit kan een paar minuten tot een aantal uur na de behandeling zo blijven.

Reacties tijdens laseren:

Perifolliculair oedeem, licht erytheem en carboniseren van de haren in de huid (de bruine afveegbare vlekjes zijn definitief vernietigde haartjes die meteen na het laseren uit de huid “ploffen” en neerslaan op de huid).

Wat mag wel en wat mag niet tijdens de behandelingen?

Allereerst mag u niet meer bleken, plukken of waxen gedurende 4 tot 6 weken voor en na de behandeling. Voor een succesvolle behandeling moet het haareinde in de follikel aanwezig zijn. Wel mag scheren of ontharing crème gebruiken. Daarnaast mag het gebied dat behandeld moet worden niet worden blootgesteld aan overmatig zonlicht of zonne-bank/hemel en 1 week na de laatste behandeling wordt geadviseerd overmatig zonlicht in het behandelgebied te voorkomen. pigmentverschuivingen tegen te gaan.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen gedurende de procedure?

Vermijd blootstelling aan de zon tenminste twee weken voor de behandeling. Na de behandeling mag u vanzelfsprekend wel naar buiten, maar in de zomer adviseren wij een sunblock toe te passen, zodat de huid wordt beschermd.

Hoe lang duren de Gentle Ontharingsbehandelingen, en hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Behandeltijden variëren, afhankelijk van uw specifieke wensen. Haargroei wordt minder na elke behandeling, maar het aantal behandelingen is afhankelijk van uw haarkleur en -type, behandelgebied en teint.

Worden de kosten vergoed door de zorgverzekeraar?

Slechts een beperkt gedeelte wordt vergoed. Voor vrouwen en mannen geldt, dat alleen behandelingen in het gelaat en hals voor vergoeding in aanmerking komen. Verder op medische indicatie cq noodzaak (transgenderzorg) wanneer elders op het lichaam gelaserd dient te worden.

De zorgverzekeraars in Nederland hebben bepaald dat de behandelingen in het gelaat en hals uitsluitend vergoed worden op verwijzing van een (huis)arts. De eerste keer dat u komt neemt u deze verwijsbrief mee. Wij zetten onze stempel op deze verwijsbrief en maken een kopie voor ons eigen dossier. Op de factuur die u meteen na de laserbehandeling ontvangt staan codes waarop u de behandeling vergoed kunt krijgen. Voor vergoeding moet u wel even van te voren de polisvoorwaarden van uw eigen zorgverzekeraar raadplegen.